1_beultetett_balkonladak_kiszallitasa

Beültetett balkonládák kiszállítása

Az online webáruházunkban található dísz- és fűszernövényekből mindenki összeállíthatja a neki tetsző kompozíciókat, amelyeket mi a választott balkonládába beültetve kiszállítunk, és elhelyezünk az erkélyen.

ujraultetes_fooldal

Balkonládák újraültetése

Újraültetési ajánlatunk keretében már meglévő balkonládáidba új növényeket rendelhetsz. Sőt, azt is eldöntheted, hogy csak a növényeket szállítsuk-e ki, vagy szeretnéd, ha mi ültetnénk, te pedig már csak a kész, beültetett balkonládákat kapnád vissza tőlünk.

2_ajanlott_novenykompoziciok

Ajánlott növénykompozíciók

Kiemelt ajánlatainkban a szezonnak megfelelő növényekből állítunk össze egyetlen kattintással megrendelhető csomagokat. Így elég csak a kosárba tenni a szakértőnk által javasolt virágokat és balkonládákat.

Illatos szegfű Elho terrakotta ládában

Ajándékkártya

Közeleg a rokonod vagy barátod születésnapja, de még nincs ajándékötleted? Egyedi, személyre szabott és környezetbarát ajándékot keresel? A születésnapos alig várja, hogy virágokkal vegye körbe magát? Ajándékozz Virágzó Balkont!

sdr

BalkonBox városi kertészeknek

A balkonládákat, a hozzájuk választott növényeket, valamint az ültetéshez szükséges mennyiségű földet házhoz szállítjuk. Igény szerint ültetőkanalat is rendelhetsz! A te feladatod pedig az ültetés!

viragladak_1

Fa virágládák

A Virágzó Balkontól már fa virágládák is rendelhetőek kertekbe, teraszokra, erkélyekre. Fenyőből készült, egyedi gyártású, nagyméretű virágládákat szállítunk ki összeszerelve, használatra készen, igény szerint növényültetéssel.

IMG_20200509_122117

Növények, balkonládák rendelése

Növények: 30 db felett

Balkonládák: 20 db felett

Amennyiben csak növényeket vagy csak balkonládákat szeretnél rendelni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

6_egyedi_igenyek

Egyedi igények

Magánszemélyeken túl szívesen fogadjuk cégek, intézmények megrendelését is. Éttermeknek, irodaházaknak, egyéb nagyobb területű balkonokra, teraszokra, kiülős helyekre egyedi ajánlatot készítünk, valamint igény esetén vállaljuk a növények gondozását is.

4_szomszedok_kedvezmeny

Szomszédok kedvezmény

Ha két vagy több szomszédoddal összeálltok, és egy időben adjátok le a rendeléseteket, akkor az árból mindenkinek 5% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény igénybevételének részleteivel kapcsolatban keress minket az elérhetőségeink egyikén!