1_beultetett_balkonladak_kiszallitasa

Beültetett balkonládák kiszállítása

Az online webáruházunkban található dísz- és fűszernövényekből mindenki összeállíthatja a neki tetsző kompozíciókat, amelyeket mi a választott balkonládába beültetve kiszállítunk, és elhelyezünk az erkélyen.

ujraultetes_fooldal

Balkonládák újraültetése

Újraültetési ajánlatunk keretében már meglévő balkonládáidba új növényeket rendelhetsz. Sőt, azt is eldöntheted, hogy csak a növényeket szállítsuk-e ki, vagy szeretnéd, ha mi ültetnénk, te pedig már csak a kész, beültetett balkonládákat kapnád vissza tőlünk.

2_ajanlott_novenykompoziciok

Ajánlott növénykompozíciók

Kiemelt ajánlatainkban a szezonnak megfelelő növényekből állítunk össze egyetlen kattintással megrendelhető csomagokat. Így elég csak a kosárba tenni a szakértőnk által javasolt virágokat és balkonládákat.

viragladak_1

Fa virágládák

A Virágzó Balkontól már fa virágládák is rendelhetőek kertekbe, teraszokra, erkélyekre. Fenyőből készült, egyedi gyártású, nagyméretű virágládákat szállítunk ki összeszerelve, használatra készen, igény szerint növényültetéssel.

Illatos szegfű Elho terrakotta ládában

Ajándékkártya

Közeleg a rokonod vagy barátod születésnapja, de még nincs ajándékötleted? Egyedi, személyre szabott és környezetbarát ajándékot keresel? A születésnapos alig várja, hogy virágokkal vegye körbe magát? Ajándékozz Virágzó Balkont!

sdr

BalkonBox városi kertészeknek

A balkonládákat, a hozzájuk választott növényeket, valamint az ültetéshez szükséges mennyiségű földet házhoz szállítjuk. Igény szerint ültetőkanalat is rendelhetsz! A te feladatod pedig az ültetés!

IMG_20200509_122117

Növények, balkonládák rendelése

Növények: 30 db felett

Balkonládák: 20 db felett

Amennyiben csak növényeket vagy csak balkonládákat szeretnél rendelni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

6_egyedi_igenyek

Egyedi igények

Magánszemélyeken túl szívesen fogadjuk cégek, intézmények megrendelését is. Éttermeknek, irodaházaknak, egyéb nagyobb területű balkonokra, teraszokra, kiülős helyekre egyedi ajánlatot készítünk, valamint igény esetén vállaljuk a növények gondozását is.

4_szomszedok_kedvezmeny

Szomszédok kedvezmény

Ha két vagy több szomszédoddal összeálltok, és egy időben adjátok le a rendeléseteket, akkor az árból mindenkinek 5% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény igénybevételének részleteivel kapcsolatban keress minket az elérhetőségeink egyikén!