A Virágzó Balkon küldetése, hogy a városi környezetben élő emberek otthonába bevigye a természetet. Ennek az egyik leghatékonyabb módja a balkonok, teraszok, korlátok felvirágoztatása, élettel megtöltése, a lehető legkényelmesebb módon. Online webáruházunkban található dísz- és fűszernövényekből mindenki összeállíthatja a neki tetsző kompozíciókat, amiket mi beültetve kiszállítunk.

Gondoltátok volna, hogy akár 5 perc alatt berendezhetitek az erkélyeteket növényekkel?
A lakásban élőknél sok esetben felmerül, hogy szeretnének több növényt maguk köré, de számtalan problémával kell szembenézniük.

  • Milyen növényt válasszak az erkélyemre?
  • Honnan szerezzem be a kiválasztott növényeket?
  • Hogyan szállítsam haza biztonságosan a virágokat?
  • Hogy takarítsam fel a koszt a csomagtartóban és a lakásban, az ültetés után?
  • És mindez mennyi időmbe fog kerülni?

Ennek a problémának a megoldására hoztuk létre a Virágzó Balkon szolgáltatást.

Az online webáruházunkban található dísz- és fűszernövényekből mindenki összeállíthatja a neki tetsző kompozíciókat, amelyeket mi balkonládákba beültetve kiszállítunk.
A honlapunkon pedig segítséget adunk a megfelelő növények kiválasztásához, valamint tippeket is találhatsz a gondozáshoz.
Virágozzon minden balkon!

Hogyan működik?

Csapatunk

Dávid

kertészmérnök, szakmai vezető

2019 tavaszán az erkélyünkről nézelődve tűnt fel, hogy milyen kevés helyen vannak balkonládák és virágok a szomszédainknál. Ekkor fogalmazódott meg bennem a Virágzó Balkon alapötlete. Közel tíz éve dolgozom a kertészet területén, meg sem tudom számolni, hány kert építésében, fenntartásában vettem részt, és mennyi növényt ültetettem el. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatom szeretném a városi kertészet területén is kamatoztatni, hogy a lakásokban élőkhöz is közelebb vihessük a természetet. Vállalkozásunkban az én feladataim közé tartozik a növények beszerzése, az ültetés, a logisztika, valamint a minőségellenőrzés, hogy minden vevőnk erkélyére a legszebb növények érkezzenek meg.

Réka

projektmenedzser, marketing

Dolgoztam már projektvezetőként a média különböző területein és a szociális szférában is. Most úgy éreztem, itt az ideje, hogy Dáviddal együtt belevágjak a városi kertészettel foglalkozó induló vállalkozásunk, a Virágzó Balkon felépítésébe és működtetésébe. Akkor vállalom el egy projekt vagy vállalkozás koordinációs és marketing feladatait, ha úgy érzem, szenvedélyesen tudok részt venni benne – és mi lenne inspirálóbb, mint mások életterét növényekkel színesíteni, bevinni az otthonukba a természetet? Ráadásul, mivel egész életemben nagyvárosi környezetben laktam, ezért vásárlói oldalról is meg tudom közelíteni a balkonkertészet témakörét, és könnyen tudok azonosulni ügyfeleink igényeivel és nehézségeivel.

Rendelés menete

Állítsd össze és rendeld meg egyedi virágládádat online, a többiről mi gondoskodunk

1

Válassz virágládát

2

Válassz bele növényeket

3

Mi beültetjük

4

Gondosan összekészítjük

5

Kiszállítjuk hozzád

6

Szakszerűen elhelyezzük